Hjem/001. GlassForum kurs
K619

Kurs nr. 619: Creating Dimension med Paul Messink

Dato: 6. - 10. juni

Dato: 6. - 10. juni (lørdag - onsdag)
Påmeldingsfrist: fredag 6. mars

Instruktør: Paul Messink (USA)

Har du lyst til å lage glassbilder med stor dimensjon og dybde?

I løpet av dette 5-dagers kurset vil Paul Messink lære deltakerne hvordan man kan bygge opp et motiv, lag for lag, for deretter å smelte lagene sammen til tykke, solide glassbilder. Underveis vil man få lære om design, valg av motiv og layout, emaljer (glassmalingspulver) og hvordan disse reagerer på høye temperaturer, valg av blandemedie og hvordan man blander og påfører emaljefarger på glass. Brennkurver, boblekontroll, stabling av ovn og ulike ferdigstillingsteknikker vil også bli tatt opp.

Det vil bli lagt særlig vekt på at deltakerne skal få lære de prosessene som er involvert når man skal lage tykke glassbilder med stor dimensjon og dybde. Dette inkluderer en del maling men må ikke betraktes som et malekurs, selv om deltakerne vil få en innføring i ulike maleteknikker med tilhørende tips og triks. Tegne- og maleerfaring kan derimot være en fordel selv om det ikke er et krav. Man må derimot ha erfaring med fusing.

Deltakerne vil i løpet av kurset gjennomføre en rekke øvelser og fullføre 2 prosjekter. Motiv for prosjektene velger de selv og man må derfor ta med utskrifter av de bildene man vil bruke som utgangspunkt for prosjektene. Nærmere retningslinjer for valg av motiver vil bli sendt ut i god tid før kursets start.

Det kreves kunnskap i fusing tildvarende kurs i Fusing grunnleggende for å delta.

Kurset er på engelsk og kursprisen inkluderer materiell og lunsj, kaffe og te alle dager. Kursdagene starter normalt 09.00 og avsluttes kl. 16.00, med unntak av onsdag som avsluttes noe tidligere.

Pris: 9800 NOK
(9800,- inkl. mva)
Pris:
9800.00
Antall:

Kurs i Creating Dimensions AVLYST bilde

Flere produkter i Nettbutikk

Nettbutikk