Hjem»Inspirasjon

Prosjekter

Vi har laget en rekke inspirasjonshefter og prosjektbeskrivelser som du finner ved å klikke på "Prosjekter" i menyen til venstre.
Forside ScreenMelt[1]

Screen Melt

Klar for å lage noe helt unikt? Er du lei av glasstøyet du finner i butikkene og heller vil ha noe helt spesielt og personlig, har vi et kjempetips til deg – ScreenMelt!
Knotter i glass-1

Knotter i glass til skuffer og skap

GlassForum har nå fått inn en helt ny serie med former som gjør det mulig å lage dine helt personlige knotter og håndtak - i akkurat de fargene du ønsker - og med akkurat den dekoren du vil ha.

2013-01-15

Våre instruktører

GlassForum har opp igjennom årene hatt et imponerende knippe av internasjonale glasskunstnere som instruktører. Her kan du se noen av de som har vært eller som skal komme...
Ingress

Karl Harron

Teknikk: Fusing og kjemiske reaksjoner

Ved å utnytte reaksjonene i kontaktflaten mellom reaktive glass har han skapt en egen stil på sine nyskapende arbeider. Stilen karakteriseres av gjennomtenkt og god design, de svake fargetonene og det tredje elementet; kjemiske reaksjoner.
Blue Meadow lg

Roger Thomas

Teknikk: Fusing (bilder)

Roger begynte å arbeide med glass tidlig i 1970-årene og har i dag et nært samarbeide med glassprodusenter som Bullseye og Uroboros.

Glass i Norge

Her presenterer vi norske glasskunstnere som kan være til inspirasjon for andre i glassmiljøet. Kunne du tenke deg å presentere deg selv og noe du har laget, så er det mulig her. Klikk deg inn på "Glass i Norge" i menyen til venstre.

portrett_128x111

Siv Johansen - Galleri Uvær

Teknikker: Fusing
Galleri Uvær ligger ute i havgapet mot det åpne havet i Vesterålen. Midt mellom Stokmarknes og Melbu på Hadseløya. Jeg har alltid hatt en fasinasjon for glass og i 2007 begynte jeg og arbeide med dette materialet.
Foto Rogier van Grieken_128x126

Rogier Van Grieken

Teknikker: Blyglass
Rett etter min vanlige skolegang gikk jeg til kunstakademi i Utrecht. Etter akademitiden fikk jeg mange oppdrag av Kommune Hilversum Kulturavdelingen. Jeg ble medlem av BBK, Bond voor Beeldende Kunstenaars.