1. Bankkort/kredittkort

Velger du dette alternativet vil du når du går videre til kassen bli videresent til DIBS sin betalingsterminal for internett. Her kan du velge hvilke korttype du vil benytte for å betale. DIBS Internett er en anerkjent og sikker betalingsløsning for nettbutikker. Mer informasjon om Dibs Internett finner du her. GlassForum AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne siden.

Ved bruk av kredittkort gjør vi oppmerksom på at din konto ikke vil bli belastet før ordren er pakket og klar for sending.

2. Faktura

Dersom du ikke ønsker å betale ved bestilling så har du anledning til å be om å få tilsendt faktura. Du vil da få tilsendt en faktura med 14 dagers betalingsfrist sammen med varene. Velger du faktura som betalingsform vil det bli tillagt et fakturagebyr på ordren. Prisen på dette fremgår av handlekurven.

3. PayPal

Internasjonale kunder har ikke anledning til å fullføre betaling av ordren ved bestilling. Dette skyldes stor variasjon i fraktprisene til utlandet. For forsendelser til utlandet vil vi sende deg en ordrebekreftelse som inkluderer frakt sammen med en oppfordring til å betale via PayPal. Nærmere informasjon vil bli gitt i oppfordringen.