Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lansering kursportal banner lite
Wissmach COE90 banner
Cast-a-cab støpeformer
Slik slumper du flasker
Bilde Kursportal

NETTKURS

Nå kan du delta på kurs når du vil, hele døgnet. Meld deg på et av våre nettkurs og få tilgang til å studere når du vil i et helt år. Alle kursene består av leksjoner med filmer som viser fremgangsmåter steg for steg.

Kampanje smykker

SMYKKER

GlassForum har et stort utvalg av utstyr og materiell for smykker.
 

SONY DSC

UTSTYR OG MATERIELL

GlassForum har Norges desidert største utvalg av utstyr og materiell for kunstglass og smykker. Hos oss finner du alt du trenger for teknikker som fusing, casting,Metal Clay, emaljering, epoxy art etc.

Verdt å vite

Slik bruker du støpeformer

I denne videoen lærer du hvordan du enkelt kan støpe glassfigurer i form.

2020-01-17

Tips og råd for skjæring av sirkler

Hvordan bruke rundskjærer for små sirkler

Skjæring av sirkler er noe mange kvier seg for, men det er ikke så vanskelig som man ofte tror. Det viktigste er at du har godt og riktig ustyr.

Glassforum har alt for keramikk

GlassForum selger nå både leire, farger og glasurer til keramikk. Vi har også et godt utvalg av ovner fra anerkjente produsenter som Rohde, Paragon, Olympic m.fl. Kort fortalt hos oss finner du nå det meste du trenger både for hobbykeramikk og tradisjonell keramikk.

Fast frakt uansett hvor mye du handler

GlassForum ønsker å være hovedleverandør for alle som arbeider med glass og smykker i Norge. Fra 1. februar 2013 innfører vi derfor fast fraktpris for sendinger i fastlandsnorge. Dvs. at uansett hvor mye du handler så betaler du nå kun et fast gebyr på kr. 89,- per sending. Gebyret dekker både frakt, emballasje og ekspedisjon. For mer informasjon, se våre betingelser.