Hjem/Betingelser

Porto, ekspedisjon og emballasje

For at du alltid skal vite hva du må betale for å få varene hjem til deg har vi f.o.m. 1. februar 2013 innført en ordning med "fast frakt". Dvs at dersom du vil at vi skal sende varene til deg så betaler du et fast beløp på kr. 89,- ekskl. mva for porto, ekspedisjon og emballasje uansett hvor mye eller lite du handler

GlassForum velger da forsendelsesmåte og du henter varene hos nærmeste utleveringssted for postpakker. Når varene sendes fra oss vil du motta en SMS og/eller en e-post som forteller deg når og hvor varene kan hentes. Ønsker du varene levert hjem på døren kan du bestille dette separat. Tjenesten koster kr. 89,- ekskl. mva og vi vil da normalt sende varene med posten. Vær oppmerksom på at denne tjenesten ikke er tilgjengelig alle steder i landet. Klikk her for å se om du kan benytte deg av tjenesten.

Våre ordning med fast frakt er basert på at vi kan dele evt. glassark i to eller tre deler. Ønsker du at glassark skal sendes uten å deles så vil dette kreve at varene emballeres særskilt og sendes med Bring som stykkgods. Dette vil fordyre frakt og emballasje betydelig og vi må derfor beregne et tillegg på kr. 198,- ekskl. mva for denne tjenesten. Ordningen med fast frakt gjelder kun forsendelser til fastlandsnorge. For forsendelser til Svalbard, Sverige, Danmark og verden forøvrig vil vi gi separat pris. Du vil da motta en ordrebekreftelse fra oss som inkluderer frakt sammen med en oppfordring til å betale via PayPal. Se eget punkt under "Betaling".

Dersom du ønsker å hente varene fra vårt lager så betaler du ingenting for porto/frakt og emballasje. Henteadressen er da: GlassForum AS, Kvernesveien 1095, 6531 AVERØY.