GlassForum velger da forsendelsesmåte og du henter varene hos PostNord sitt nærmeste. Når varene sendes fra oss vil du motta en SMS og/eller en e-post som forteller deg at varene er på vei og hvor de kan hentes. Ønsker du varene levert hjem på døren kan du bestille dette separat. Dette forutsetter at varene kan sendes til en firmaadresse. Tjenesten koster kr. 89,- ekskl. mva i tillegg. Vær oppmerksom på at denne tjenesten ikke er tilgjengelig alle steder i landet. Vi vil ta komntakt dersom vi ikke kan levere i henhold til dine ønsker.

Våre ordning med fast frakt er basert på at vi kan dele evt. glassark i to eller tre deler (TEKTA 61x122 cm). Ønsker du at glassark skal sendes uten å deles så vil dette kreve at varene emballeres særskilt og sendes som stykkgods. Dette vil fordyre frakt og emballasje betydelig og vi må derfor beregne et tillegg på kr. 298,- ekskl. mva for denne tjenesten. Ordningen med fast frakt gjelder kun forsendelser til fastlandsnorge. For forsendelser til Svalbard, Sverige, Danmark og verden forøvrig vil vi gi separat pris. Du vil da motta en ordrebekreftelse fra oss som inkluderer frakt sammen med en oppfordring til å betale via PayPal. Se eget punkt under "Betaling".

Dersom du ønsker å hente varene fra vårt lager så betaler du ingenting for porto/frakt og emballasje. Henteadressen er da: GlassForum AS, Kvernesveien 1095, 6531 AVERØY.